Vi tager i sagens natur forholdsvis ofte til Danmark for at besøge familie og venner. Som regel flyver vi eller kører i bil. Det har hidtil været langt det billigste for os. At køre med toget har ikke været en realistisk mulighed. 

Togbilletter er dyre i Europa. Faktisk så dyre, at jeg ofte har spurgt mig selv hvordan de overhovedet kan sælge noget som helst. Men det kan de, for togene er som regel fyldte - i feriesæsonen endda til bristepunktet - og når det gælder pendlertrafik er jeg da også klar over at det er både billigere og nemmere end andre transportmuligheder. Der gives jo trods alt rabatter.

Men som ferie-rejse metode har det altså sjældent været en attraktiv mulighed. Men så faldt vi nu alligevel over et godt tilbud hos Deutsche Bahn (DB) og vi slog til. Børn under 14 år kommer gratis med under ledsagelse af forældre eller bedsteforældre, så det var faktisk overkommeligt.

Læs mere...

Comment