Det er efterhånden blevet rutine at tage turen mellem München og Danmark, hvad enten det går til familien i Jylland eller på vennebesøg i Københavnsområdet. Billeje i Danmark er så dyrt, at det overskrider grænserne for hvad der er uanstændigt, og derfor er det ikke nogen reel mulighed at flyve op fra München og leje en bil. Istedet lejer vi bilen i München og bruger så de godt 12 timer på motorvejen, som det tager at komme frem. Så har vi bilen til rådighed OG sparer penge. Det virker for os, og turen - selvom den tager så mange timer - er faktisk ikke slem. Vi skiftes til at køre og så er det blevet en god vane at tage afsted sidst på aftenen, så vi ankommer næste formiddag. Lidt trætte, jovist, men ikke mere end at en middagslur kan rette op på skaderne. 

Fordelene ved at køre om natten er mange. Mindre trafik. Færre køer og lidt færre lastbiler. Det vil sige, sådan er det normalt. Denne gang røg vi ind i snestorm og glatføre. Vi hilste på stort set samtlige af europas lastbiler! Og så har vi nok også set størstedelen af alle de vejarbejder der pt. er igang op gennem Tyskland. Men efter 13 timer ankom vi til min families sommerhus på Djursland. Med ømme bagdele og poser under øjnene. Anton derimod var helt udhvilet efter en god nats søvn i barnestolen på bagsædet. Han er vant til at køre i bil, og elsker det. Det er ret heldigt!

Læs mere...

Comment