Danmark har et godt ry i udlandet. Det er et sted som mange drømmer om at besøge. Igennem tiderne har danskerne da også gjort sig positivt bemærket, sådan på det internationale plan: Hans Christian Andersen var dansker. Kronborg, som dannede rammen om William Shakespeare’s “Hamlet” ligger i Helsingør, Danmark. Den Lille Havfrue sidder på en sten i Københavns Havn. Og så er der jo de store industri-eventyr som Bang & Olufsen, LEGO og Mærsk Line. I sportslig henseende kan Danmark også være med. Fodbold og håndbold bliver nationalsport når danskerne kvalificerer sig til noget stort. En enkelt gang er det endda blevet til et europamesterskab i fodbold. Det var godtnok tilbage i 1992, men da det var nabolandet Tyskland der blev besejret i finalen, så ynder danskerne fortsat at mindes de glade dage.

Læs mere...

2 Comments