I dag er det Alexandra’s fødselsdag. Det er lidt mærkeligt at tænke sig, at vi til næste år ved samme tid formentlig befinder os mange tusinde kilometer herfra. Men det er nu alligevel en ganske rar tanke. Vi er begge fortsat meget motiverede og opsatte på at komme af sted så hurtigt som muligt. Og det går da også ganske fint med afviklingen af alt her i København.

Flytning af det indbo vi skal have fragtet til München er på plads og om 10 dage kommer flyttemanden med 40 kasser. Det er så her vores tilværelse skal pakkes ned. Vi er i gang med at sælge ud af alt det, som vi ikke skal have med. Der er faktisk en del. En kommode blev afhentet forleden aften, og i morgen afhentes et par lamper og et par sideborde. Muligvis også dobbeltsengen. Så skal vi sove på madrasser de sidste uger vi er her. Men det kan jo også have sin charme. I garderoberne bliver der luget ganske kraftig ud. Jeg må åbenbart være lidt af en samler, for der var rigtig meget tøj, som jeg ikke har brugt i årevis, og af sentimentale grunde har insisteret på at få med de sidste to gange vi er flyttet. Nu får det så et nyt og bedre liv, efter et stop i den lokale genbrugsbutik. Jeg skal igennem samme procedure med mine sko, hvor et lignende sentimentalt mønster er til stede.

Vi har inviteret vores nærmeste venner i København og omegn til en lille afskedsfest. Det bliver sjovt, men nok også lidt vemodigt at være sammen med dem den dag. Men så længe vi skal bevæge os videre mod noget bedre, er det jo bare lykkeligt. Og vi ses helt sikkert igen! De fleste fremtidige ferier kommer jo til at foregå i Danmark, når vi efter endt jordomrejse skal have vores dagligdag i München. Præcis på samme måde som vi hidtil har holdt de fleste ferier i München, mens vi har boet i København.

Om to dage siger jeg op. Det er endnu en milepæl. Jeg tænker ikke så meget over det, og jeg er ikke engang nervøs. Beslutningen er jo truffet for længe siden, og den føles så rigtig at jeg slet ikke mentalt kan forestille mig at have min gang på kontoret efter 1. december. Den sidste tid skal blot overstås, og så glæder vi os ellers til at komme af sted til München, for at få styr på vores nye hjemmebase.  

/Anders

Comment