Så er vi ved at have alt pakket og klart til at flyttefolkene kommer i morgen tidlig. Tænk, vi har holdt os indenfor de 40 flyttekasser som vi satte som et “moderat”, men måske lidt optimistisk mål at komme ned på. Jeg har for nylig hørt om et ægtepar, ganske vist begge forfattere, som havde 170 flyttekasser alene med bøger! Ialt nåede de op på mere end 400 flyttekasser! Vores hjem er til sammenligning temmelig spartansk! Jeg håber det bliver ved med det!

Vi kom desværre ikke af med alle de møbler vi havde sat til salg. Der var mange forespørgsler, men det blev ikke rigtigt til noget. Således måtte vi idag køre sovesofaen i Antons værelse, samt vores spisestue-møbler til storskrald! Det var lidt ærgerligt, og gjorde faktisk en smule ondt. Ikke engang Folkekirkens Nødhjælp, som har en møbelgenbrugsbutik ikke så langt herfra, var i stand til at tage det. De sagde at der pt ikke er så meget salg i den slags. Man skulle ellers tro at møbel-genbrug var noget der var attraktivt i disse tider. Men nej! Nu er vores møbler heller ikke andet end Ilva og IKEA design. Men alligevel. 

Jeg havde sidste arbejdsdag i fredags. Det var en lidt underlig fornemmelse at gå ud ad døren for aller sidste gang. Men jeg har endnu ikke haft tid til at tænke nærmere over det. Måske kommer der en dag hvor jeg synes at jeg savner nogle Excel-ark eller PowerPoints, men jeg tror der kommer til at gå en rum tid. Nu skal vi jo først på plads i München, og inden vi får set os om, så er det jul. Den tilbringer vi hos familien i London. Da jeg i sin tid bookede billetterne, ville vi være i rigtig god tid. Det var inden vi overhovedet kom på ideen med at rejse jorden rundt. Så vi skal flyve fra København (ALT for dyrt at om-booke!), men har så dog købt en hjemtur direkte fra London til München. Det giver os mulighed for at besøge min danske familie lige op til jul. Det passer os perfekt. Det bliver naturligvis lidt hektisk, men sådan må det være. Vi skal trænes op til skiftende lokationer! Iøvrigt ELSKER Anton at køre langtur i bil. Han får sin lyst styret den kommende måneds tid!

I aften skal der skrives kort til pædagogerne i Antons vuggestue. Vi holder en lille afskeds fest på hans stue i morgen eftermiddag. Jeg er ikke helt sikker på at børnene kan forstå præcist hvad der skal ske, men det er vigtigt med en markering af, at nu begynder en ny fase. Både for Anton, men bestemt også for de gode venner han efterlader derovre. Det bliver underligt at gå derfra sidste gang. Anton har været MEGET glad for at gå derovre, og vi har følt os helt trygge ved pædagogerne. Han har udviklet sig helt enormt mens han har gået der. Det skyldes ikke alene at han er blevet ældre. Det er i allerhøjeste grad også pædagogernes fortjeneste! 

Der er bestilt Schweinsbraten med Knödel hos svigermor lørdag aften i München. Det er snart en tradition når vi ankommer. Det fåes ikke bedre. Søndag håber jeg at vi kan nå at få slappet lidt af og generelt bare få hvilet ud, inden vi mandag skal smide en masse ting fra lejligheden dernede til storskrald, så der er plads til de (få) møbler og vores 40 flyttekasser, der efter planen skal ankomme tirsdag formiddag. Pyha! Da vi sidste sommer flyttede til en ny lejlighed her i København, svor vi begge at NU var det altså sidste gang i mange år at vi gad at flytte... Lærer vi det aldrig?

Næste blog bliver fra München, hvorfra der også vil komme et par nye artikler inden længe! 

/Anders

Comment