Endnu er der lang tid til at vi overhovedet kan begynde at tænke på at bestille billetter. Alligevel er der mange ting der skal på plads. Beslutningen føles mere og mere rigtig, og i dag skal vi have møde med den ejendomsmægler som vi har bestemt skal sælge vores andelslejlighed i København. Vi er naturligvis spændte på hvad han siger, og om vi ved et salg kan få alt det finansielle til at gå op i en højere enhed. Men mon ikke det går? Vi regner dog med at det kan tage en rum tid inden et salg falder på plads, og derfor er det også for tidligt at fastsætte en dato for afrejse. Men rent mentalt ligger det i mit hoved til at skulle finde sted i begyndelsen af det nye år, 2013. Så alle steder hvor jeg søger priser og afprøver billetkombinationer, forsikringstilbud etc arbejder jeg med uge 1, 2013. Og oftest lander jeg på fredag den 4. januar. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor, men fredag har altid for mig været en positiv dag (jeg er sikkert ikke den eneste med den følelse!) og jeg synes det kunne være en rigtig god dag til at sige ”Farvel og På Gensyn!” til alle. En god dag til at gå om bord i et lang-distance fly til varmere, eksotiske himmelstrøg.

I går gik jeg forbi en boghandel på vej hjem fra arbejde. Jeg ville købe en notatbog til at notere alle tanker, ideer og tips ned i. Der skal også udklip fra aviser og blade i. Alt hvad vi kan finde på inden afrejse. Den skal være vores egen lille håndbog, når vi kommer af sted. Når først vi er på vej, skal den måske afløses af en rejsedagbog.

Jeg har været inde på forskellige sites og prøvet at finde tips og ideer til at rejse rundt i verden med små børn. Jeg har også tilmeldt mig et forum på Travellerspoint.com. Det er faktisk en rigtig god side at møde ligesindede på. Endnu er der ingen der har frarådet os at rejse med Anton. Det er faktisk bemærkelsesværdigt så mange der er positive omkring sådan et projekt. Jeg har bestilt en hel masse bøger om samme tema. Dem glæder jeg mig til at komme i gang med.

Ellers er der ikke så meget vi kan gøre lige nu, andet end at sætte gang i alle de ting, som nødvendigvis må og skal ordnes inden afgang. Vi har besluttet os for ikke at fortælle noget til nogen endnu. End ikke familien. Det skal først være mere konkret. Derfor er det rart at kunne skrive et sted som her. Så snart vi har sat lejligheden officielt til salg, hvilket vil ske i løbet af den kommende uge, er der nu nok nogen der vil lægge mærke til det. Jeg spekulerer lidt på hvad min nærmeste familie vil sige. Min mor har altid været et meget fornuftigt og pragmatisk menneske. Men hvad hun vil sige til denne her nyhed, er lidt svært at forudsige. Måske er det også derfor jeg er tilfreds med at vente lidt. Det skal ikke være alt for ”løst” når vi fortæller hende det. Det skal være velovervejet. En ting er at vi er mentalt på plads, men noget andet er alle de løse ender.

/Anders

Comment