IMG_0371.JPG

Så er den sidste fase inden afgang gået igang! Vi skal afsted på mandag! Det vil sige 3 nætter tilbage i egen seng, inden der går et års tid før vi lander igen! 

Vi har fået indkøbt det meste af det udstyr vi skal bruge... Rygsække (Alexandra havde egentlig lånt en, men den viste sig at være utilstrækkelig), indendørs soveposer (lagner), drikkedunke, karabin-hager, vandresandaler, oppustelige/sammen-klappelige hovedpuder etc etc. 

Det har vist sig at være ganske let at prioritere. Forhåbentlig viser det sig, at vi har prioriteret rigtigt, når vi nu står derude i verden et eller andet sted! I skrivende stund er der ingen pladsproblemer i rygsækken, men vi er heller ikke helt færdige endnu!

Anton er sendt til sin Oma for at der skal være ro på i et par dage. Han behøver ikke at mærke nogen form for “afgangs-stress” og skal egentlig bare nyde livet med sin Oma indtil i morgen, hvor vi regner med at have overstået de fleste gøremål. De sidste 2 døgn inden afgang skal (forhåbentlig) bruges på at sige pænt farvel til München, familie og venner her - med ro i maven og uden stress! (Lidt nerver skal der være!)

Så lige nu sidder man så og tænker på, om man nu kan nøjes med 2 langærmede skjorter til et helt år. Er 7 t-shirts nok til en uges forbrug? Det samme med undertøj. Der skal i sagens natur vaskes med jævne mellemrum, hvilket formentlig bliver i håndvasken. Som skrevet i en tidligere blog, så må forfængeligheden blive hjemme! Der er ikke plads til at ærgre sig over at man har de samme bukser på, måned efter måned! (Jeg har 2 lange og 2 korte par med - det må være nok!)

Vi har lavet en “teknik-taske”... Computer, iPad, harddisk og kamera med objektiver. Den er tung! iPod’s mv er vi hver især selv ansvarlige for! Disse er iøvrigt blevet ladet godt op med ny-indkøbt musik og de seneste podcasts. Mads & Monopolet og De Sorte Spejdere flyver med rundt i verden! Sådan skal det være! En af de ting der er på vippen, er en lille højttaler i penal-hus-størrelse til at høre musik på uanset hvor vi er. Den kan endda køre på batteri. Jeg har haft den i 7 år og den har allerede været med på adskillige langture. Den er fantastisk rar at have med, men man KAN jo leve uden!

Vi laver løbende “prøve-pakninger” og lærer løbende nye ting om rygsækkenes begrænsninger og muligheder. Det er helt utroligt så meget der faktisk kan stoppes ned i sådan en tingest - men der er grænser. Måske var det lettere hvis man havde sådan et af de dersens telte som de havde i en af Harry Potter filmene... Udefra så de ganske små ud, men så snart man trådte indenfor var det en balsal.... Nogen skulle tage at opfinde sådan en form for rygsæk!

/Anders

Comment