Idag har vi foretaget omfattende opdateringer af sitet her. Blandt andet et totalt re-design. På en eller anden måde var vi ikke rigtigt tilfredse med det gamle udseende, og derfor besluttede vi os for at prøve med nogle ændringer. Desværre er det software vi benytter noget begrænset, men med lidt klippen og klistren så går det lige akkurat. Det vigtigste er enkelheden og så at det er let at opdatere når vi kommer afsted.

Vi bliver forsinkede mht afrejsedatoen. Det er der mange grunde til. Men vi har faktisk også fundet ud af, at det er meget vigtigt for os at falde helt til ro her i München, inden vi kan tage afsted. Den proces har været i gang i nogle måneder nu, og vi er ved at være der! Men først nu føler vi os rigtig klar til at begynde planlægningen af de sidste detaljer.

Vi har også besluttet os for at ændre ruten. Flere steder markant. Vores rute-kort vil blive opdateret, når vi har lidt mere styr på destinationerne. 

Forventet afrejsetidspunkt er nu sat til omkring 1 april.

/Anders

Comment