Godt nytår! Så fik vi taget hul på det år, som vi regner med skal bringe os de hidtil største og bedste oplevelser i vores liv! (Anton’s fødsel ikke medregnet, naturligvis!)

Vi har i juleferien rejst lidt med fly, og det fik mig til at tænke på en gammel artikel som jeg engang skrev. Den har jeg fundet frem og opdateret lidt. 

De gode gamle dage, hvor det at rejse med fly var noget særligt, noget ekstraordinært og en lille smule eksklusivt, er desværre definitivt ovre. Men jeg kan nu ikke lade være med at undre mig over at service tilsyneladende betyder så uendelig lidt i den branche. 

Artiklen er skrevet i en lettere ironisk tone, og skal ikke tages for mere end blot en lille tankestreg. Jeg er sikker på at de fleste læsere vil kunne genkende scenariet!

Læs artiklen her!

/Anders

Comment