Beslutninger, som den vi har truffet, har det nogen gange med at være svære at holde på, når man godt ved at dagen hvor man kan offentliggøre det hele, endnu ligger langt ude i fremtiden. Vi er begyndt at fortælle venner og familie om planerne, og kredsen af ”indviede” udvides hele tiden langsomt. Men der hvor det er sværest for mig at holde tæt er også lige præcis der hvor det bare ikke kan siges, før det hele er på plads. På min arbejdsplads. Arbejdet fylder en hel del af mit vågne liv, og mange timer om dagen. Derfor kan det være vanskeligt at holde tæt, når snakken med kollegaerne af og til falder på emner som fremtiden, privatliv, karriere ønsker mv. Men det skal nok gå! Konsekvensen af en utidig offentliggørelse kan jo betyde at det hele ryger i vasken. Det har vi ikke lyst til!

Lejligheden har nu været på markedet i et par uger. Der er ikke sket så meget, men der er åbent hus igen på søndag. Lad os krydse fingre for at der kommer nogen oprigtigt interesserede.

Snart skal vi på 2 ugers ferie i München og omegn. Vi vil prøve om ikke det er muligt at få et møde i stand med en rejseagent dernede. Ligesom dem vi allerede har talt med i København. Bare for at få et alternativt bud på priser, forsikringer mv.

Efteråret er så småt begyndt at indfinde sig i Danmark. Man mærker det tydeligst morgen og aften, hvor det ikke længere er udevejr. Da vi tilmed bor højt oppe i en etage ejendom, og der ikke er langt til hav/vand, så mærkes naturens elementer! Jeg synes nu at der er en vis charme ved dette og byder under alle omstændigheder alle årstider velkomne. Det begynder at blive tid for inde-hygge. Hvis vi havde haft en pejs, havde jeg helt sikkert stået de sidste par weekender og sikret os et forråd af brænde.

/Anders

Comment