Så er lejligheden sat til salg. Vi granskede markedet lidt ekstra for at se på salærerne hos forskellige mæglere. Faktisk viste det sig, at ham vi har valgt allerede er billigst. Det er følgeomkostninger som annoncering mv. der koster. Nå, men den kom online forleden, og på søndag er der åbent hus for første gang. Så må vi se hvad det bringer med sig.

I skrivende stund er jeg i Vilnius, Litauen til en konference, Det har jeg ofte været før, men denne gang går jeg hele tiden rundt og tænker på at dette måske er den sidste af slagsen. Det er jeg ikke vemodig over. 

I sidste uge delte jeg nyheden med yderligere to gode venner, Lars og Kim. Der kom en masse positiv feedback, men overraskende nok også lidt ængstelige spørgsmål. Primært omkring Anton og hvordan det skal gå med ham på turen. Altsammen noget vi selv har bearbejdet mentalt masser af gange, siden vi tog beslutningen om at tage afsted. Men det var alligevel udfordrende at svare på de lidt kritiske spørgsmål og indvendinger. På en positiv måde! Men i sidste ende styrkede det blot beslutningen om at gøre det. Måske også fordi at netværket af erfarne rejsende bliver ved med at udvide sig, og vi får så mange gode råd og positive tilbagemeldinger. 

Jeg har registreret domænet threeonethego.com som skal være vores “hovedkanal” med nyheder og opdateringer til interesserede folk, mens vi er afsted.

/Anders

Comment