Så fik jeg endelig afleveret min opsigelse. Det skete i sidste uge. På én eller anden mærkelig måde var jeg så afklaret med det hele at jeg ikke rigtigt følte noget som helst. Formentlig endnu et af de mange tegn på at det er den rette beslutning. Så nu har jeg bare de sidste ugers arbejde tilbage, så skal der lukkes og slukkes og vi kan bruge den sidste uge i København, inden vi rejser til München, på at pakke ned og gøre klar til flyttefolkene kommer om fredagen. Planen er så at gå en tur igennem Tivoli, til julemarked, gløgg og æbleskiver, hvorefter vi sætter os i bilen og kører af sted natten igennem. Hvornår flyttelæsset helt præcist ankommer i München ved vi ikke. Det er heller ikke så afgørende. Forhåbentlig har vi tid til at rydde lejligheden dernede for de møbler vi ikke skal bruge længere, så der er plads til det vi har med fra København.

Vi vil have så lidt som muligt med fra København. Dels af rent praktiske årsager, men vi har opdaget at det faktisk føles rart at skille sig af med alt det materielle ”stads” som man FØLER man har brug for, men som i virkeligheden ikke betyder alverden. Så det der skal sælges er for længst sat til salg, da vi ikke kan vide hvor længe det tager at få det afsat. Således er der allerede solgt en kommode, en reol, nogle sideborde og lamper. Dobbeltsengen blev hentet i søndags. Det var lidt underligt! Jeg er typen der åbenbart har et personligt forhold til min seng. Jeg tilbringer selvfølgelig også mange timer i den. Det var lidt vemodigt da den ellers vældigt glade køber kørte af sted med den på ladet. Jeg hentede et par gæstemadrasser i kælderen og lagde dem på gulvet i soveværelset i stedet. Her sover vi så nu, og det går faktisk over al forventning. På rejsen kommer vi nok også til at sove temmelig primitivt mange gange, så det er bare om at øve sig inden det går løs!

Vi har ikke så mange weekender tilbage inden vi rejser. Derfor er de stort set booket op med besøg og ture til steder vi længe gerne har villet se. I den forgangne weekend var vi således i Ærøskøbing (læs artiklen andetsteds her på hjemmesiden) og hos familie på Sydvestfyn. Den kommende weekend skal vi besøge mere familie i det jyske. Men vi når nok det hele!

/Anders

Comment