Så er der kun 4 arbejdsdage tilbage. Så er det slut. Jeg kan ikke lade være med at spekulere på om jeg nogensinde vender tilbage til et tilsvarende arbejdsliv, som det jeg efterlader. I så fald håber jeg, at jeg næste gang enten har andre og mere realistiske forventninger til mulighederne, eller at jeg generelt får muligheden for at sætte dagsordenen i langt højere grad end hidtil. Det skal være på helt andre betingelser! Ellers ender jeg med at blive trist og stresset igen – og det har jeg lovet mig selv og familien ikke vil ske! Ikke at jeg føler mig selvskrevet til en høj stilling med stort ansvar. Slet ikke! I Tyskland er den slags alligevel forbeholdt langt klogere hoveder end mig, med diplomerne på plads i rammerne på væggen. Nej, jeg kan sagtens stilles tilfreds med mindre. Bare balancen (og mavefornemmelsen) er i orden!

I weekenden gik sitet her så online. Der er allerede blevet lavet nogle ændringer siden da. Vi går efter et roligt og harmonisk design. Det er mit valg at holde det i lidt mørke toner, da dette er mere behageligt for øjnene. Vi vil have at det skal være tekst og billeder der taler. Ikke et alt for ”hipt” layout. Nå, vi får se hvordan det hele udvikler sig med tiden. I det det hele taget er det vel ikke så slemt hvis sitet udvikler sig, ligesom vi kommer til det på turen…?

Vi tog afsked med de fleste af vores lokale venner og bekendte i lørdags. Vi havde inviteret til en lille, uformel komsammen. Det var rigtig hyggeligt. Vi glæder os over at man i vore dage kan holde kontakten langt bedre end tidligere. Længe leve Skype, facebook, twitter og hvad der ellers findes af sociale medier! Vi benytter en bred vifte af dem, så hvis man vil finde os, er det bestemt muligt!

Kalenderen i München er allerede ved at blive booket op med hyggelige gensyn og udflugter. December i Bayern er en fantastisk smuk tid. Særligt hvis vi får snevejr og sneen får lov til at lægge sig, sådan rigtigt. ”Christkindl-markt”, som ligger på Marienplatz i centrum er altid et hyggeligt sted at mødes. Og her skal vi nok få drukket indtil flere krus Glühwein. Et andet absolut ”must” bliver årets ”Mittelalter-markt” som ligger ikke så langt fra Odeonsplatz. Her kan man også drikke en Glühwein (om end en lidt ”ældre”/”middelalderlig” version) og finde udstyr til riddere, prinsesser, konger og dronninger. Og man kan spise sig mæt i moderne udgaver af middelalder kost. Det eneste der ikke helt er i sync med middelalderen er det store juletræ, tæt dekoreret med LED-dioder fra top til tå.

Og så skal der ellers gang i detalje planlægningen af turen. Vi skal have møder med et rejsebureau i München – bare for en sammenlignings skyld. Den endelige rute skal også mere i faste rammer. Det kommer alt sammen! Det bliver cool!

/Anders

Comment