Inden længe er 2014 omme og vi tager hul på et helt friskt år 2015. Hvor blev alle dagene, ugerne og månederne af?

Vi rejser ikke permanent lige for tiden, men naturligvis kommer 2015 til at byde på rejseaktivitet! I februar er det planen at vi skal til Norge. Alexandra var tidligere en ganske habil ski-løber og hun har længe ønsket sig at komme igang igen. Måske bliver det i Norge? Fra vores base i München er der heller ikke langt til ski-pisterne i Østrig, Schweiz eller det sydsligste Bayern. Problemet er bare, at hvis ikke vi får hanket gevaldigt op i os selv, så bliver det ved tanken! Vi arbejder på sagen!

I 2014 tog vi hul på England og Skotland og det er planen at vi skal tilbage for at opleve mere. Formentlig til sommer, hvor naturoplevelserne i Skotland skulle være helt fantastiske. Familien i London skal naturligvis besøges, ligesom Wales kunne være spændende. Under vores sidste rundtur nåede vi slet ikke ind i Wales, og det var synd!

I løbet af foråret er det planen at vi skal til Mallorca, hvor vi indlogerer os i en “Finca” sammen med en gruppe venner. Ingen af os har nogensinde været på Mallorca og selvom meningerne er mange og ganske blandede, så er vores overordnede indtryk, at Mallorca er et besøg værd. 

Antons bedstemor har inviteret os allesammen på en tur til Disneyland i Paris. Det er mange år siden vi voksne har været i Paris, og faktisk har vi aldrig været der sammen. Turen er endnu ikke helt fastlagt, men kommer formentlig til at finde sted i løbet af foråret.  

Vi har også planer om at tage til det spanske fastland, ligesom Schweiz og Italien står på listen over steder vi forventer at indtage i løbet af 2015.

Og så er der selvfølgelig Danmark. Vores gamle hjemland. Familien i Jylland skal besøges, og gerne mere end én gang. Anton er frisk på endnu en tur til Legoland i Billund. Vi må se om der bliver tid. 

Det bliver ialt til 9 lande i løbet af 2015 (planlagte destinationer) og hvis man tæller Disneyland og Legoland med, så er det 11 lande! :-)

Vi glæder os meget til at komme afsted igen!

Hvor skal DU hen i 2015 og kan du anbefale et sted som vi ubetinget MÅ se? (Børnevenligt!) Det behøver ikke at være i et af ovennævnte lande! Vi improviserer gerne!

 

/Anders

Comment