Round-the-World 2013-2014

Round-the-World 2013-2014

Sådan så planen for vores store rejse ud...

Vi forlod München 8. april 2013. 

1. stop: Thailand.

Vi var blevet anbefalet at starte et “let” sted, hvor der er mildt og hvor vi kunne finde roen til at komme ind i rutinen med at være på rejse som familie. Således var vi fristet af Thailand og ville finde et sted ved stranden, så vi også kunne tilpasse Antons og Anders’ lyse, skandinaviske hud til nye forhold. Vi brugte ialt 4 uger i Thailand, fordelt mellem “sol, strand og vand” i Phuket og hovedstaden Bangkok.
Thailand blog!

2. stop: Australien.

Her skulle vi nå en hel del! Melbourne blev stedet hvor vi tilbragte mest tid. Vi boede tre uger hos Alexandras australske familie. Vi var blevet stærkt tilrådet at give os god tid, når vi rejser med et barn. Derudover skulle vi prøve at have nogle faste rutiner og faste fysiske rammer, når det ellers var muligt. I Australien er en auto-camper en rigtig god mulighed for at komme rundt uden at miste det rare ved at have et fast sted at sove. Det benyttede vi os rigtigt meget af på store dele af turen. Vi skulle op langs østkysten, og landede i Brisbane, hvorfra vi kunne køre både nordover og sydover. Vi brugte 3 måneder i Australien. Desværre viste det sig at være alt for bøvlet at forlænge visa’et yderligere, selvom vi sagtens kunne have brugt 3 måneder mere! 
Australien blog!

3. stop: New Zealand.

Her skulle vi også se en hel masse! Vi landede på den nordlige ø og brugte en god måneds tid her. Herefter tog vi ned til syd-øen, som har en helt anden natur, og var helt fantastisk. Vi havde ikke planlagt alting i detaljer hjemmefra, men de 7 uger vi havde sat af til syd-øen viste sig at passe fint. Således havde vi også i New Zealand 3 måneder, inden det gik videre. Også her blev det auto-camper langt det meste af tiden. Vi boede dog også lidt på vandrehjem.  
New Zealand blog!

4. stop: USA’s vestkyst.

Vi landede i Seattle og tog vestkysten nedover til Californien. De første uger boede vi hos Alexandra’s veninde udenfor Seattle, hvorfra vi også tog en afstikker på en uge i Canada. I Californien havde vi mulighed for at se “alt det man så tit ser på fjernsynet” - Hollywood, Los Angeles, San Francisco og så så vi ikke mindst den smukke kyststrækning i Oregon på vores vej derned. Herefter tog vi lidt ind i landet til Nevada og Las Vegas, hvor vi holdt nytår. 

5. stop: USA’s østkyst.

Vi skulle besøge venner i North Carolina. Og Washington DC endte med at blive en af turens absolutte favoritter og vi blev ved med at komme tilbage. New York var egentlig ikke på listen i denne omgang, men kom det alligevel og det var vi rigtig glade for!
USA blog!

6. stop: Irland & England.

Vi landede i Dublin og tilbragte cirka en måned på den grønne ø. Vi har været der flere gange tidligere, men kan ikke få nok! Vi oplevede “The Connemara Coast” og kørte helt op til nogle af de fantastiske naturområder i det aller nordligste. Sammen med Alexandras søster og mor lejede vi et hus og slog os ned foran pejsen i en uges tid, mens regnen trommede på ruderne. Herefter tog vi flyet til London, som dannede base for de næste 5 ugers ture til Skotland og det sydlige England. Vi boede det meste af tiden hos Alexandra’s søster og hendes familie.
Irland blog!

- og herefter gik det så hjemover, hvor vi landede i München den 1. April 2014.