Anmeldelser af hoteller og attraktioner

Vi har efterhånden en del kilometer under fødderne, og vi har virkelig set og oplevet lidt af hvert. Langt det meste har været positivt og det er den slags oplevelser der gør, at vi hele tiden har lyst og mod på at opleve mere. Der har også været mindre positive oplevelser. Dem forsøger vi at lære af, og så ellers komme videre!

Vi har overnattet på campingpladser, hoteller, vandrehjem og i private hjem. De steder hvor vi har haft muligheden, har vi altid skrevet en anmeldelse på Tripadvisor, som efter vores mening er det allerbedste sted at få et overblik, inden man bestiller og pakker kufferten!

Desværre kan vi ikke fuldt ud inkludere vores Tripadvisor profil her på siden, men du kan komme dertil ved at klikke på billedet herunder...


Partnere - Anmeldelse af relevante produkter

Fra tid til anden er vi blevet spurgt om vi vil anmelde produkter. Altså modtage et for os relevant produkt, teste det i en periode, og så skrive vores ærlige mening her. Nedenfor finder du en liste over de sponsorer og partnere som vi indtil videre har samarbejdet med og et link til det/de produkter eller oplevelser som vi er blevet bedt om at vurdere. Vi skriver vores helt ærlige mening, bare rolig!

Links

Du kan finde indlæg fra vores blog på The Travel Womble som er en side for rejsende og rejseinteresserede, der samler uddrag fra artikler op fra førende rejseblogs verden over. Det er på engelsk!